PHM Group signs a collaboration agreement with Nordic Propeyes’ business unit Home Solutions

Press release, 24th of June, 2024

This press release is in Swedish. For information in English, please contact carl.aspenberg@propeye.se.

Samarbetsavtalet omfattar hela Home Solutions sortiment som nu blir tillgängligt för samtliga de bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare som PHM Group i Sverige tillhandahåller ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning.

PHM Group och Nordic Propeye har för avsikt att samarbetet ska vara nära och långsiktigt och till stor fördel för alla parter. Samtliga kunder till en PHM-partner får ta del av de erbjudanden som omfattas av avtalet.

Home Solutions ingår i Nordic Propeye, som är experter på energieffektivisering och grön omställning i bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Home Solutions erbjuder marknadens mest kompletta utbud av digitaliseringslösningar för bostadsrättsföreningar.

I produkt- och tjänsteportföljen ingår individuell mätning och debitering (IMD) av el, vatten och värme, temperatur- och luftfuktighetsgivare/mätare, temperaturstyrning via energioptimering, radonsensor, läckagelarmsensor samt laddboxar för el- och hybridbilar.

Alla lösningar finns tillgängliga inklusive finansiering som en tjänst.

  • PHM Group är en innovativ och framgångsrik koncern som tillhandahåller ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning och som utvecklar sig hela tiden. Vi är stolta över det nya samarbetsavtalet som gör tillgängligt hela vårt breda sortiment till PHMs bostadsrättsföreningar och fastighetsägare, säger Jacob Lundberg, sälj- och affärsutvecklingschef på Nordic Propeye.

PHM Group arbetar aktivt för att skapa en trygg och bekymmersfri vardag för sina kunder under ledorden flexibilitet och pålitlighet.

  • Vi vill modernisera fastighetsbranschen genom att erbjuda våra kunder ett brett utbud av tjänster på ett professionellt sätt. Detta samarbetsavtal ger oss möjligheten att erbjuda ännu fler lösningar som sparar pengar och energi samt ökar tryggheten för våra kunder,” säger Elina Löfdahl, partneransvarig på PHM Sweden.

För ytterligare information
Jacob Lundberg, Sälj- och affärsutvecklingschef, Nordic Propeye, jacob.lundberg@propeye.se, 070 323 60 02

Elina Löfdahl, elina.lofdahl@phmgroup.se, Partneransvarig, PHM Sweden, 073 920 23 99

Om PHM Group
PHM Group är en koncern inom fastighetsservice och -förvaltning som har till uppgift att ta hand om människor genom att sköta om deras boendemiljö. PHM Group består av de bästa lokala bolagen i branschen med samma värderingar och motiv; entreprenörsanda samt en ärlig och ansvarsfull verksamhet. Läs mer www.phmgroup.se

Om Nordic Propeye
Nordic Propeye erbjuder tekniklösningar för individuell mätning av el, värme och vatten med bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter som kunder. Tekniklösningarna mäter också temperatur, fuktighet, CO2, radonnivåer mm som kan användas för energibesparande och skadeförebyggande åtgärder. Produkterna bidrar till kostnadsbesparingar för kunderna, samt till minskade CO2-utsläpp, vattenförbrukning och ett förbättrat inomhusklimat. Home Solutions är ett affärsområde inom Nordic Propeye, och erbjuder Sveriges mest kompletta utbud av digitaliseringslösningar för bostadsrättsföreningar. Läs mer www.nordicpropeye.com

Contact us
Feel free to get in touch with us via our contact form